Autor Wątek: Dj Soliss - Mixtape 15 - Bassline House session part 2 (23.07.2010)  (Przeczytany 498 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline soliss

• Aktywny użytkownik
No i przyszła pora na mnie. Chciałbym wam zaprezentować jeden z moich Mixtapów. Na początek klimaty które bardzo polubiłem już pod koniec lat 90 czyli Bassline i Speed Garage. Brzmienia te nieco ewoluowały ale nadal można poczuć w nich nutkę oldschoolu. Secik powstał w moim domowym zaciszu zagrany w pełni spontanicznie, tak więc jeżeli ktoś oczekuje jakichś super wymuskanych przejść to pewnie może się czegoś przyczepić (tego wieczoru była to dla mnie piękna zabawa), ale myślę że w kwestii muzycznej powinno być wręcz przeciwnie. Zresztą, dobry set to nie tylko idealne przejścia :).
 W secie usłyszycie między innymi takich artystów jak : Davey Boy, Geordie, Inga B & Hazza. Set utrzymany w wesołym energicznym klimacie mam nadzieje że przypadnie wam do gustu.

Set wykonany na Denonach Dns 3700 + Mixer konkurencji djm 400
- Czas trwania 84 min
- Kompresja - mp3 192 kb/s

Zapraszam do pobierania :)

http://www.megaupload.com/?d=U329YLBG

Offline soliss

• Aktywny użytkownik
Odp: Dj Soliss - Mixtape 15 - Bassline House session part 2 (23.07.2010)
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Listopad 2010, 14:55:50 »

Offline Peter Madd

• Człowiek DENON
    • Official Myspace
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Listopad 2010, 19:59:36 »
wrzuć to na soundcloud ;)

Offline soliss

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Listopad 2010, 20:31:38 »
heeh zapomniałem napisać że możecie napisać jakiś komentarz czy wam się podobało czy nie, będzie miało to na pewno wpływ na to czy pojawi się kiedyś coś jeszcze z mojej strony czy też nie :)