Witam wszystkich serdecznie, bo jestem nowy na forum :)
Przechodząc do tematu, użytkują mcx 8000 od jakiegoś miesiąca czasu. Chodzi mi głownie o odtwarzanie muzyki z pendriva. Na początku tylko zgrałem na niego muzyką i kontroler to odtwarza, niestety nie liczy bitów i nie pokazuje wszystkich informacji.
Po jakiś 2 tygodniach wrzuciłem muzykę w program engine, który mi wszystko przeliczył, po czym włożyłem czystego pena na którego zgrałem cała muzykę.
Wszystko było dobrze do niedzieli. W pewnym momencie kontroler podczas odtwarzania muzyki z pena zapisanego w engine, nagle zaczął zwalniać piosenkę (tak jakby ktoś wcisną pauze) po czym była cisza, a muzyka leciała dalej. Raz wyłączyłem konsolę, raz wyciągnąłem pena, ale problem się powtarzał.
Postanowiłem sprawdzić na innej piosence i problem był ten sam .
Dodam tylko jeszcze, że podczas gdy muzyka leciała dalej a dźwięku nie było, kontroler się zawieszał tak, że nie szło danego kawałka spauzować ani nawet wyjść by poszukać co innego. Resztę imprezy obleciałem z pendrajva nie wczytanego przez engine i działało normalnie - poza oczywiście brakami informacji o utworze.
Lekka siara, nowa konsola która się zawiesza ...
Proszę o pomoc,
Pozdrawiam, Rafał