Witam!
Jestem szczęśliwym posiadaczem zestawu 2xDN HS5500CD + Dnx1500. Pracuję na tym trzeci rok, raz dwa razy w tygodniu. Tak jak kolega wyżej wszystko wpakowane do jednego case. Waga 35-40 kg! Wszystko w 100% sprawne, ale myślę, że jest to także kwestia tego kto tego i jak tego używa. Problemów nie było wiele. Mikser od czasu do czasu zacina guzik od talkover'a, ale to kwestia czasu jak będzie zmiana switcha.
Odtwarzacze?! Tutaj chyba potwierdzi Kamil? Były problemy ze switchami play/cue. Z czterech oryginalnych zostal jescze jeden - reszta wymieniona. Wymieniony w jednym z odtwarzaczy potencjometr pitch bo: w pozycji neutral pokazywał +0,05%, ale jak mawia Pan Andrzej z serwisu przyczyna może być tylko niestyk. Jest to wina transportu i pozycji transportowej /pionowego skladowania/. Drugi zaczyna miec ten sam objaw od czasu do czasu, ale to też załatwię w najbliższym czasie.
Podsumowując: Kupujac następny sprzet nie zmieniam firmy. To jest to czego szukałem. Potężnych możliwości za rozsądną cenę. Patrząc na konkurencję/główną/ to szkoda zawracać sobie głowę i tak w klubie nikt nie usłyszy zmiany.
Mam jedną wielką satysfakcję, o której pisali moi przedmówcy. Technicy na eventach, oraz "dj'e leszcze", który robią do dziś wielkie oczy widząc zestaw wcale nie najnowszy, a sensację do dziś u niektórych wywołuję granie z pena. Pan gra bez płyt?! To pozostawiam bez komentarza!