GALERIA:

LISTA SPRZETU: * 2x DN-S3500
* 1x DN-X1500S
* AKG K518 DJ
* case na plyty z Carefour (90cd) ;)
ODTWARZACZEW pelni spelniaja moje oczekiwania. Bardzo wygodne, solidne i o niesamowitym wygladzie. Daja duzo mozliwosci i moim zdaniem 100% bardziej warte swojej ceny niz cdj-800 pionka. gdyby mialy USB bylyby idealne
ZALETY
1.wygoda
1a. plater - latwosc dokrecania a kiedy chce to bdb scratch
1b. gumowe przyciski - sa miekkie
1c. efekty dostepne od zaraz - prosta regulacja
2. wyglad - sliczne sa :D
3. podwojna petla i sampler
WADY
1. nieprodukowane juz niestety
2. doslownie chwile dluzej trzeba czekac na zaladownie tracka czy bufor po skonczeniu przewijania w porownaniu z pionkiem
OCENA 9+/10
MIKSERjestem nim wprost oczarowany. napewno wart swojej ceny. wbrew temu co mowia o nim niektorzy bardzo prosty w ustawieniu i ogarnieciu. male knoby dobrze trzymaja sie palcow. nie jest zbyt ciasno upakowany, uzywajac jednej rzeczy nie wylaczymy czy przestawimy innej. fadery chodza bardzo lekko co mi osobiscie odpowiada. ma mnostwo mozliwosci ustawienia go na wlasny sposob.
ZALETY:
1. efektor
2. praca faderow
3. mozliwosc przestawinie CFA i CFB na dowolny kanal ( zabawa z crossem )
4. MATRIX ! genialne po prostu
5. jak odkryje wiecej to napisze ;)
WADY
1. moglby byc ladniejszy kolorystycznie
OCENA 9+/10SŁUCHAWKI
jestem w ich posiadaniu od kilku miesiecy i z cala szczeroscia moge powiedziec ze to najlepszy zakup jaki zrobilem. swietna jakosc dzwieku i bardzo dobre tlumienie to wlasnie to co oferuja mi te sluchawki przy swojej nie wygorowanej cenie. mialem okazje porownywac je z Reloopami RH 3500 PRO LTD i jakimis techami (wyposazenie klubu, nie pamietam modelu ale mowili ze okolo 550zl wydali) i wydaje mi sie ze moje wypadaja w tych porownaniach na plus. Po sprawdzeniu w klubie stwierdzam jednak ze duza ilosc basu to wada. prawie ich nie slychac przy mocnym naglosnieniu
ZALETY
1. dzwiek
2. wykonanie
3. cena
4. tlumienie
5. metalowy palak
WADY
1. podwojny kabel ( wkurza mnie czasem :P )
2. stosunkowo male
3. nie sprawdzaja sie w klubie
OCENA 8/10 CASE
za 30 zlociszy to jest bajeczny. przechowuje plyty i sie nie rozpada. czli spelnia oczekiwania. w dodadtku nawet ladnie wyglada :)
OCENA 7/10
SLOWO KONCOWEJestem jak najbardziej zadowolony z tego setupu bo oferuje mi calkiem duze mozliwosci przy swojej przystepnej jak na dzis cenie. W planach mam jeszcze dalsza rozbudowe.
NAPEWNO KUPIE 2x Technics 1210 lub podobne Stantona. no i sluchawki - pewnie dn-hp1000 lub Ultrasone Dj1
OCENA KONCOWA 9/10