Autor Wątek: [PTK] DENON DN X 1600 2XCDJ900 MODECOM MC HF40  (Przeczytany 139 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PTK

• Użytkownik
  • **
DENON DN X1600 + 2xCDJ900 + SONY MDR V700

Offline PTK

• Użytkownik
  • **
Odp: [PTK] DENON DN X 1600 2XCDJ900 MODECOM MC HF40
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Luty 2012, 12:09:34 »
Sprzętu używam od około 1,5 roku. Wcześniej miałem mikser DN X1500, ale wymieniłem go na X1600, z którego jestem bardzo zadowolony. Mały minus miksera to brak wejść cyfrowych na każdy kanał tak jak to mają pionki z serii djm. Zestawu używam praktycznie w domu, ale ma on za sobą kilka imprez w terenie, w trakcie których spisywał się wzorowo. Co do playerów to początkowo miałem zakupić DN S3700, ale z uwagi na pewne problemy z softem, o których czytałem na forum wybór padł na pionka. Nie będę tu robił agitacji propioneerowskiej, ale cdj900 uważam za bardzo dobry player, ale przy obecnej cenie prawie 1tys. drożej od ceny zakupu w 2010r. głęboko bym się zastanawiał nad ich kupnem. Co do minusów odtwarzacza to brak jednolitego wyświetlacza (mógłby być wtedy wyświetlony większy waveform, albo można by wyświetlić dłuższą listę utworów) a także brak końcówki dziesiętnej przy skali bpm. Jako odsłuch zdecydowałem się na głośniki Modecom. Jakość dźwięku jest bardzo dobra i spokojnie można na nich pograć na małej domówce. Na fotce nie ma słuchawek, których używam. Są to Sony MDR V700 wersja made in china z gładkim napisem SONY. Jak na razie spisują się dobrze. Do przenoszenia playerów mam 2 kufry reloop'a, a do mixera sprezentowałem sobie torbę UDG.
DENON DN X1600 + 2xCDJ900 + SONY MDR V700