zazdroszcze kontrolera :P
Kontroler ten był kupiony niejako z przypadku, gdyż djshop.pl robił świąteczne promocje wystawiając nowe przedmioty bez ceny minimalnej na aukcje. Podbiłem do 900 zł i tak niespodziewanie znalazłem się jego szczęśliwym posiadaczem :).
zazdroszcze kontrolera :P
naprawde godny setup, ale mam pytanie: do czego stosujesz koassilatora, ma on jakieś praktyczne zastosowanie??
Kaossilatora na początku kupiłem do zabawy, jednak przy graniu jakichś bardziej technicznych kawałków fajnie można nim urozmaicić seta (chociaż osobiście tylko raz go użyłem w nagranym secie - zrobiłem na nim pewnego rodzaju intro (
http://www.4shared.com/file/146157996/8d1fce0c/Moretunes_-_March_09_Promo_Mix.html).
sam naprawde podjarałem się na wersję PRO którą jakoś niebawem się pojawi.
Rzeczywiśce wersja PRO robi wrażenie, jednak nie bedzię to już ten sam, kieszonkowy Kaossilator, którym można się swobodnie pobawić na wykładzie czy w pociągu ;).
Kossilatora wpiąłeś pod wejście phono?
Nie, podpiąłem go do wejścia mikrofonowego przez przejściówke 2x RCA / 6,5 mm JACK. Gdybym podpiął pod wejście PHONO czy LINE musiałbym wybrać dany kanał, co pozwalałoby mi korzystać z samplera tylko do np. prawego odtwarzacza. Oczywiście tracę tutaj na tym, że nie mam do niego odsłuchu - jednak coś za coś. Myślę nad kupnem 4-kanałówki więc myslę, że wtedy KORG znajdzie większe zastosowanie.