Witam wszystkich forumowiczów !
Gram od niecałego roku w jednym z krakowskich klubów na Kazimierzu, zaczynałem od Pioneerów CDJ-800MK1 które niedawno sprzedałem i kupiłem dwa Denony DN-S3700, jak na razie jestem zadowolony, chociaż mają dużo bugów, które mam nadzieję, niedługo znikną z kolejnym softem...
Głównym plusem dla mnie jest to że nie muszę już nosić skrzynki z płytami tylko wszystko mam na Pendrivie i Ipodzie...
Posiadam też dwa gramofony Technics 'a na których gram sporadycznie na imprezach, raz na jakiś czas coś mnie najdzie...
Co do miksera, wcześniej miałem Behringer 'a DJX-700 teraz DDM4000, jestem z niego bardzo zadowolony, jedynie co mnie w nim wkurza to, to że buczy w słuchawkach gdy są podkręcone dosyć głośno ( może to tylko u mnie ).
Efektory bardzo fajne, chociaż teraz mam te same efekty w deckach także nie wiadomo co używać :D
Słuchawki Denon DN-HP700, super! naprawdę godne polecenia, jedyna wada: zbyt cisną gdy ma się je trochę dłużej na głowie...
Jedyne czego teraz szukam to jakiś tani case albo fajne torby szczególnie na nowe DN-Sy.
A to kilka fotek mojego setup 'u: