Autor Wątek: Denon dnx600+ traktor pro  (Przeczytany 494 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ukash

• Użytkownik
  • **
Denon dnx600+ traktor pro
« dnia: 01 Lipiec 2011, 16:53:51 »
witam .zakupiłem mixer denon dnx600 do tego mam podlaczane serato i dziala bez problemowo..rzecz w tym żedzis sprobowalem polaczyc mixer z PC i traktorem pro ,zaznaczam ze wymagania sprzetowe jak i service pack 3 wszystko jest tak jak powinno byc..pytanie jak polaczyc mixer z traktorem zeby byla pelna kontrola midi w sensie- nasluch z kanalu w traktorze odpalac przyciskiem na mixerze itp..na ta chwile wszystko gra pod jednym kanalem..cross w traktorze nie rusza sie na ekranie jak ruszam na mixerze itd...nie potrafie tego skonfigurowac przyznaje sie bez bicia zatem prosil bym o jakis faq badz link do takiego faqu jak krok po kroku polaczyc traktor pro z tym mixerem zeby wszytko bylo cacy...doslownie od 1ego momentu jak podlączylem zainstalowalem sterowniki Asio z plyty potrafie tez przelaczyc mixerem z CH na MAster tylko niewiem kompletnie co wybierac w opcjach traktorze ktora nazwe poc co zeby to gralo jak nalezy..nie chce nic napsuc dlatego pierw pytam a pozniej bede robil bo metoda prób i błedów sobie narobi pewnie kaszanki na kompie..

Offline Peter Madd

• Człowiek DENON
    • Official Myspace
Odp: Denon dnx600+ traktor pro
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Lipiec 2011, 17:44:07 »
nie trzeba pisać o tym w 3 wątkach. Poczekaj chwile coś wykombinuje najpóźniej do niedzieli

Offline ukash

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 01 Lipiec 2011, 18:18:17 »
chcialem dokladnie opisac problem:)) wlasnie sie okazalo ze musze sciagnac nowe sterowniki do mixera ze strony denona wiec mam co robić;]

Offline ceekay

• Moderator Globalny
  • Człowiek DENON
  • "Carpe Diem"
« Odpowiedź #3 dnia: 01 Lipiec 2011, 18:39:12 »
a na forum jest już kilka wskazówek gdzie i jak mapować na traktorze :)
http://forum.denondj.pl/pozostale/pomocne-linki-do-mapowania-traktora/
DN 3700-1700-3700 , Denon HP1000, RPM, Win7x64SP1

Offline ukash

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 01 Lipiec 2011, 19:00:48 »
dziekuje slicznie!:)

Offline ukash

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: 01 Lipiec 2011, 19:06:12 »
dobra mapowanie mapowaniem ang. w miare kumam takze sobie poradze.. natomiast po instalacji nowych sterownikow musze teraz ustawien w traktorze dokonać..niemam zielonego pojecia o tym :)) moze jakis ciekawy link na ten temat>?widzialem filmiki z takimi ustawieniami do innych mixerów ale nie do dnx600..moze ktos gdzies widzial taki filmik??

Offline ukash

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 01 Lipiec 2011, 19:11:49 »
mianowicie chodzi mi o preferences...audio setup,output routing(internal.external) itd..nie mam pojecia na ktorych chanelach co wybrac..

Offline ukash

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #7 dnia: 09 Lipiec 2011, 14:40:37 »
wszytsko ok cos mialem nie tak z systemem i dlatego nic nie szlo zrobic ..mixer zmapowany smiga jak nalezy..problem rozwiazany aczkolwiek wrzucenie calego mapingu do tego mixera nie zaszkodzi na przyszłość..