@Stylo:
Jak już pisałem - jak patrzę na CENĘ DN-X1700, to ogarnia mnie konsternacja, bo... z tak wysoką ceną - 2000 funtów, to...
Stylo: Zdaje się, że masz DN-S3700, czy tak?: Powiedz mi szczerze o jego wadach i zrób proszę takie krótkie porównanie tego, co się zauważa w praktycznych różnicach między DN-S3700 a DN-HS5500 (nie pisz o różnice w specyfikacji, bo to to ja wiem - chodzi mi o... coś poza specyfikacje i wymienienie funkcji).
Ty robisz mobilnie? I wozisz ze sobą 2 DN-S3700?
Bo ja lubię DN-HS5500 dzięki temu, że zabieram ze sobą na mobilne imprezy tylko jeden odtwarzacz i mikser, więc mi jest lżej, no i oczyiście mam cały całe bogactwo muzyki ze sobą (na podłączonym do DN-HS5500 dysku twardym zasilanym przezz USB), wszystko pięknie widzę na dużym wyświetlaczu.
Ale przyznam, że do pracy w klubie, to DN-HS5500 nie bardzo się nadaje, bo... przecież do klubu nie będziesz taszczył ze sobą odtwarzacza, masz wyselekcjonowane utwory na set i nagrywasz sobie 2 CD, żeby w klubie wrzucić na CDJ.
Tylko nie lubię tego, co DN-HS5500 odpier...la - często zdarza mu się samoistnie zmienić ustawioną wartość pitch, gdy używam dwóch warstw. Dlatego tak narzekam na to, że już niemal rok nie ma updatu firmware. Przynajmniej by wyjaśnili skąd ta wada się bierze... Prawdopodobnie z softu. A może hardware? No i poza tym to jeszcze dwie rzeczy mi się nie podobają: To, że często jak wciskam CUE jako stutter, to zawodzi (pisałem o tym kiedyś, nawet zrobiłem wideo), a co ciekawe w DN-S3500 nie zauważyłem tego problemu tak nasilonego (w DN-S3500 to w sumie... raczej nie stanowi takiego dokuczliwego problemu, więc dlaczego w DN-HS5500 nie zrobią tak, żeby było to jak w DN-S3500?) oraz że obecnie jest problem zwany CUE Slip.