Autor Wątek: 1600 duch - komp go nie widzi  (Przeczytany 289 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline spencer5

• Nowy użytkownik
  • *
1600 duch - komp go nie widzi
« dnia: 28 Kwiecień 2011, 01:28:19 »
Witam serdecznie.

Na wstępie mam pytanie. co trzeba zrobić aby móc zarejestrować sie na stronie denondj.pl? chciałem pobrać najnowszy soft do miksera ale nie istanieje przycisk pozwalający się zarejestrwać. Na stronce widnieje napis:
"Jeżeli nie jesteś zarejestrowany, kliknij tu aby wypełnić formularz".

Gdzie?! tu, czyli gdzie? czary? brak aktywnego obszaru.

Do rzeczy. Mój podstawowy problem to niewykrywanie przez kompa mojego miksera.  cala wspólpraca to podpięcie małego jacka z wyjścia słuchawkowego do jakiegoś kanału. Tyle moge sobie podziałać. szaleństwo.
Posiadam traktor scratch 2 duo (wersja 2.1). Program nie wykrywa miksera, pomimo poprawnego podłączenia go kablem usb do mojego kompa. Mój komp to Macbook pro.
Żaden inny dvs też go nie widzi.

Czy ktoś czuje się na siłach żeby zmierzyć się z problemem i poradzić mi jak mogę rozwiązać problem?

dzięki

Offline ceekay

• Moderator Globalny
  • Człowiek DENON
  • "Carpe Diem"
Odp: 1600 duch - komp go nie widzi
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Kwiecień 2011, 16:18:19 »
Softu nie pobierasz z denondj.pl tylko z tego adresu http://www.denondj.com/denon-dj-Club.aspx
tam się rejestrujesz a dokładnie produkt czyli w Twoim wypadku x1600 i to właśnie z tamtego adresu będziesz pobierał w przyszłości wszelki update-y.
Podłączenie do laptopa-
czy włączyłeś w mikserze tryb USB - B ?
DN 3700-1700-3700 , Denon HP1000, RPM, Win7x64SP1

Offline Tom Butcher

• Użytkownik
  • **
Odp: 1600 duch - komp go nie widzi
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Maj 2011, 16:00:30 »
Dokładnie sprawdź czy masz USB - B aktywne i poprawnie zainstalowane sterowniki.