Bartolome, jeżeli tak bardzo zależy Ci na skretchu, to i tak niestety :(:(:( (łącze się z Tobą) nie zrobisz tego w aplikacji
Traktor PRO na S3700, o tym już była mowa od momentu kiedy pojawiło się S3700, czyli ponad rok prawie dwa lata (chyba dobrze pamiętam :)) temu
W Twoim przypadku widzę dwa wyjścia
1) albo ściągnąć mapy do Traktora ze strony poweronplay.com, niejaki JJ odwalił też kawał dobrej roboty bo zmapował obsługę nie tylko Decka A i B, ale również efekty, wszystko sterowane z poziomu S3700, tylko trzeba się mocno przyzwyczaić do nowych map :)
Drugie wyjście to przesiadka na
Traktor Scratch Pro plus dodatkowo zakup najtańszego interfejsu audio chyba to na dzień dzisiejszy jest wspomniana przeze mnie MAYA 44USB (napewno świetnie lata VDJ 7.02) i zostawienie sobie obecnego miksera. Jeżeli tak bardzo zależy Ci na skretchu :)
Nikt Ci nie każe zmieniać miksera a tym bardziej sprzedawać go za połowę ceny :)
wszyscy wiedzą i tak że chodzi o to by kupić droższy mixer lub interfejs
Hybrid MIDI z założenia przeznaczone było do rozwiązań DVS, które są tak czy inaczej oparte na zewnętrznym interfejsie więc nie wiem skąd ten żal.
Hmmm no nie wiem nie wiem :D:D:D
Akurat w przypadku Hybrid Midi i DVS w mikserach Denonowym to raczej duży policzek m.in dla NI :D:D:D
Bo teraz wystarczy mieć decka z Hybrid MIDI S1200 i S3700 plus któryś z 3 mikserów X600, X1600, X1700 i interfejs Audio nie jest potrzebny :D:D:D czyli to strata finansowa dla producenta AUDIO2/4/8 DJ czyli NI, bo poco sobie kupować taki interfejs skoro mam go w mikserze :D:D:D, podsumowując jedno pudełko i parę kabelków mniej do podpinania ;):)