Autor Wątek: Skakanie licznika w denon dns3700  (Przeczytany 375 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline RuuumuuuN

• Nowy użytkownik
  • *
Skakanie licznika w denon dns3700
« dnia: 24 Marzec 2011, 09:14:35 »
Witam
posiadam denony dns3700+mixer dnx1500 i mam problem tego typu ze czasem skacze mi licznik BPM i ciezko mi jest wowczas dobrze ustawic bit co sie pozniej przekalda na jakos przejsciac :( ....a ustawienie bitu ze sluchu ciezko mi przychodzi bo jestem jeszcze typowym nowicjuszem ale uwielbiam grac i chce dojsc do perfekcji :)

Offline Peter Madd

• Człowiek DENON
    • Official Myspace
Odp: Skakanie licznika w denon dns3700
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Marzec 2011, 10:07:54 »
przygotuj sobie material w ddjm. tam jest funkcja autobpm ktora bardzo dobrze dziala. Poza tym nigdy ale to nigdy nie polegaj na liczniku. Rozumiem na poczatku ciezko ale naprawde ucz sie bez

Offline Kaminsky

• Administrator
  • Człowiek DENON
    • Sklep.DenonDJ.pl
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Marzec 2011, 10:45:52 »
Zaktualizuj firmware odtwarzacza do najnowszej wersji v2020. Jedną ze zmian jest poprawiony algorytm liczenia BPM.

skacze mi licznik BPM i ciezko mi jest wowczas dobrze ustawic bit co sie pozniej przekalda na jakos przejsciac :(
Poza tym gra się na słuch, a nie na wskazania licznika, w ten sposób nigdy idealnie nie zgrasz numerów, na jakimkolwiek odtwarzaczu.
Sklep.DenonDJ.pl
Nie udzielam porad poprzez Prywatną Wiadomość. To uderza w charakter i sens istnienia forum, które daje każdemu prawo do zadania pytań i poznania odpowiedzi na nie.

Offline RuuumuuuN

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Marzec 2011, 12:22:27 »
dzieki za pomoc....tylko ze ja nawet nie wiem co oznacza ddjm czy jakas aktualizacja v2020 ....wstyd sie do tego przyznac ale niestety tak jest odkad kupilem sobie denonki sam sie ucze i genralnie troche ogarniam ten sprzet ale nie tak jakbym chcial....bo z tego co tutaj troche poczytalem denonki maja duzo mozliwosci o ktorych ja nawet nie mialem pojecia i duzo ludzi z tego forum ogarnia denonki tak ze az im zazdroszcze

Offline Kaminsky

• Administrator
  • Człowiek DENON
    • Sklep.DenonDJ.pl
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Marzec 2011, 12:33:24 »
W takim przypadku wystarczy tylko nieco chęci - na początek proponowałbym zapoznać się z dołączoną instrukcją, dzięki czemu z pewnością odkryjesz wiele ciekawych możliwości jakie w nim drzemią. Proponuję też pobrać najnowsze oprogarmowanie i zarejestrować się w systemie, dzięki czemu na maila sam będziesz otrzymywał informacje o aktualizacjach:
http://www.denondj.com/firmware.aspx?ProductId=79

DDJMM jest to skrót od Denon DJ Music Manager - dołączonej aplikacji do odtwarzacza na komputery PC (najnowszą wersję możesz ściągnąć zawsze z sieci.

Proponuję również żebyś zapoznał się nieco z forum. Wszystkie kwestie, o które pytasz były już poruszane na forum niejednokrotnie.
Sklep.DenonDJ.pl
Nie udzielam porad poprzez Prywatną Wiadomość. To uderza w charakter i sens istnienia forum, które daje każdemu prawo do zadania pytań i poznania odpowiedzi na nie.