Latest Plug In’s: (v2000) with new Hybrid MIDI Mode!
Latest Plug In’s: (as of Oct 8, 2010)
* Added Hybrid MIDI mode for Serato Scratch Live and other DVS applications.
* Added "Hybrid MIDI Sel" menu to the Preset Menu for specifying Hybrid use with different DVS applications.
o You can select SSL or 1.2kHz, 2.0kHz, 3.0kHz under this selection for proper compatibility of your DVS application.
o SSL is the default selection
* Added "Jog Pulse Sel" menu to the Preset Menu
o Previously, the DN-S3700 utilized a 1480 Pulse setting for the platter. We have added a new 2960 cylce setting which effectively doubles the platter resolution of your DN-S3700!
o 1480/cycle is the default selection
* Improved the "AutoBPM" engine and detection for better and more precise accuracy.
Po długim czasie oczekiwania mamy oto właśnie nowy Soft w wersji v2000 zobaczymy jak sprawdzi się tym razem.
Na ten moment po 3 minutach eksperymentów już wyłapałem jakiś dziwny motyw, a mianowicie po odpaleniu zeskanowanej mp3 w DD music menager mój 3700 nie wiadomo po co włącza mi tapa tak jak by utwór nie miał zapisanego BPM'a i nie widać zmiany BPM na wyświetlaczu, po restarcie utworu jest wszysko ok. Jak zmienię na kolejne to znów trafi na jakiś utwór gdzie włącza znowu Tapa, oczywiście na starym sofcie tego nie ma. Może to jakaś nowa funkcjonalność (haha).
Instalujcie i testujcie :) Jak ktoś wypróbuje jak działa Hybrid mode to piszcie.