Po prawie 10h godzinie imprezy non stop. Decki na v1320 się nie zawiesiły, grałem we wszystkich możliwych konfiguracja (CD/USB/MIDI), (VINYLMODE/ BEND MODE) itd. itd ale bez żadnych szaleństw na sekcji hotstart/autoloop.
Z obserwacji:
- Play/pause - jakby chodził szybciej :),
- Klawiaturka - kilka razy wyskoczyła ikonka KB na dwóch decka jednocześnie.. ale nie zawiesiła się. Wciśnięcie Shift+Tab – rozwiązywało ten problem.
- Przewijanie listy mp3 przy użyciu Parameter Knob poprawiono - działa w porządku.
Ale jest małe co nieco:(.. (info wyszperane z forum Denona) Problem jest następujący.
Gdy gracie w trybie Vinyl Mode. Potem wciśniecie efekt echo i powiedzmy ustawicie na połowe jego wartości, i zaczniecie np. skretching, lub po prostu przyciśnieciej talerz. Muzyka zatrzymuje się natychmiastowo… ale efekt echo który powinien być słyszalny, nie jest słyszalny.
Natomiast gdy grając w trybie Vinyl Mode z wciśniętym efektem echo wciśniecie Play/pause muzyka się zatrzyma. Ale efekt echo jest SŁYSZALNY.
Czyli wychodzi na to że jest jakiś Bug.
Poprawcie mnie, jeżeli źle myśle, co do sposobu działania efektu echo.
Zastanawiam się czy opisany wyżej bug występuje również w 5500, 3500, i 1200? Albo że takie zachowanie decka przy w trybie Vinyl Mode to po prostu standard.
Podsumowując. Soft tym razem jest lepiej dopracowany niż poprzednio. I mam podobne wrażenia jak Stylo – cytując jego słowa z tego
wątku