• Improved Wrong File Name on Display after canceling NEXT Search Mode
• Improved WaveDisplay, (“No wave data”) message with Files that Music Manager can display
Nawet nie wiem czy to co za chwilę na pisze nie będzie dolaniem oliwy do ognia.
Ale pierwsza z wskazanych przeze mnie też nie działa( rzekomo poprawionych ) i są już posty potwierdzające to… pewnie i u mnie też nie działa :)
Ale ponieważ nie wyszukuję mp3 po katalogach wystarczy mi (artist, title, album, genre, BPM, playlist) więc nie zwróciłem na to uwagi.
Powiem że co drugiego błędu, jego opis poważnie wprowadza w błąd.
Zresztą poczytajcie sobie moje wypociny na drugim
forum :)
Popieram Was bo macie słuszność w tym co piszecie i jakie macie wrażenia w tym temacie! Odnoszę wrażenie że dla Denon DJ te ostatnie lata z jednej strony może i są pomysłowe – bo taki jest stan rzeczy i nie możemy tym Panowie zapomnieć – ale wykonanie końcowe … no właśnie……. ALE!
Nie możemy zapomnieć również o tym jak wiele pomysłów od Denona do dziś gości w konsolach wielu firm.
Nie odnieście mylnego że ich bronię. Bo tak samo jak Wy wiem że grubo polegli na HS5500 (ale cały świat był zachwycony
pomysłem odtwarzacza – przypomnijcie sobie jak Wy reagowaliście – CDJ Killer:):)). I obecna sytuacja z S3700 (biorąc pod uwagą przyszłą sprzedaż tego modelu) naprawdę zaczyna nie wyglądać za wesoło mając na uwadze jak długo sprzęt jest na rynku i jakie już są wrażenie i odczucia z nim związane – a wrażeń tyle co pozytywnych jest negatywnych w tym ten jeden błąd nagłego zatrzymania. I naprawdę nie pomoże w sprzedaży temu modelowi obniżka ceny tak jak ma to miejsce w Polsce (ale to pewnie z uwagi na kurs dolara), czy tak jak ma miejsce w stanach gdzie jest zwrot 100$ przy każdym kupionym modelu.
A ponieważ w głowach DJ jeszcze siedzi temat modelu HS5500 nie dziwię że ledwo zagojone rany powoli znowu zostają rozdrapane.
Oj bardzo bym chciał żeby więcej z nas DJ były w grupie DENON DJ. Jednak nawet jak do mnie znajomi podchodzą i tak jak w przypadku Kobiala naprawdę są bardzo pozytywnie zaskoczeni wyglądem S3700 i jego możliwościami. To jednak są przeze mnie od razu uprzedzaniu. Bo mówię od razu szczerze i bez ściemy co jeszcze nie działa, i co działa wadliwie! I potem patrzą na mnie zdziwieni (z miną w stylu Jak ty możesz na tym grać!).