[...] jest on [opisany problem] bardzo wkurzający bo ogranicza moje możliwości a w dodatku ośmiesza mnie przed publicznością i jeszcze kiedyś zarobię butelką po głowie bo problem z przerywaniem odtwarzania powinien zostać w playerach typu DN-2000 a nie w najnowszej konsolecie
Poza tym jeżeli oddam ją do serwisu to na czym będę grał w tym czasie???
nie usprawiedliwia to konsoli za ponad 8 tysi do takich rzeczy
KOBIAL Bracie: Zaprawdę powiadam Ci, że... jeśli tego nie wiedziałeś, to właśnie się przekonujesz na własnej skórze o tym co otrzymasz od Denon DJ... Ja również się o tym przekonałem - sam pracowałem na DN-HS5500 i DN-S3500 i przekonałem się, że jeśli szukasz niezawodności takiej, jak u Pioneera, to u Denona się rozczarujesz. Co prawda Denon jest sporo tańszy niż Pioneer, ale nie oszukujmy się, że "nie widać różnicy".
Wydajesz kupę kasy za "cool" wyglądający napędzany talerz, który tak naprawdę nie sprawdzi się, jeśli jesteś zainteresowany porządnym miksowaniem muzyki, a nie szpanowaniem wyglądem sprzętu.
Odbyłem długą rozmowę z Silvio Zeppieri - głównym zarządcą Denon DJ i z tej rozmowy, w której dokładnie opisałem problemy techniczne ze sprzętem jaki mają i zaproponowałem rozwiązania tych problemów w celu zmian na lepsze, wynoszę taką obserwację, ze Silvio wydaje się wierzyć trochę jakoś tak w sposób zaślepiony, że Denon DJ jest lepszy od Pioneer DJ. I Silvio Zeppieri odrzuca propozycje zmian, on chce produkować tego typu sprzęt, jak do tej pory niestety mamy przykłady DN-HS5500, DN-S3700, DN-X1500, DN-X1700... Silvio jakby nie rozumiał, że dla porządnego DJa liczy się NIEZAWODNOŚĆ i ergonomia... :(
Więc przygotuj się na tego typu przygodę z Denonem, jaką do tej pory masz z DN-S3700.
I wiesz co Ci jeszcze powiem? Na tym forum to dostaniesz tubę propagandową Horna (często, to co tu się wypisuje jest po prostu żałosne). Nieszczerość, napędzanie klientów współpracującemu Hornowi, przedłużanie sobie penisa "sprzętem Denona", itd.
Ja starałem się szczerze ocenić Denona i pomóc mu wyeliminować błędy jakie, moim zdaniem, są robione przez co Denon DJ nie jest na równi z Pioneerem; starałem się uczciwie też dać informację np. początkującym DJom, żeby dostali prawdę, a nie obiecanki-cacanki. W rezultacie właściciel tego forum mnie zbanował, blokując nawet mój nr IP. Za co? Za to, że zwracałem się do innych użytkowników per "Bracie", "Bracia"; za to, że zwróciłem uwagę że niewłaściwe jest uzasadnianie tego, że odtwarzacze Denona do tej pory nie pozwalają przewijać utworów MP3 VBR, uzasadnianie tego w taki sposób, że utwory MP3 VBR są najczęściej pirackie, dlatego nie potrzeba pełnej obsługi MP3 VBR. A niewłaściwe jest takie uzasadnianie dlatego, bo chociażby jeden z największych legalnych sklepów z muzyką online legalny w Polsce, sprzedaje wyłącznie MP3 VBR i nie ma w planach zmiany tego. Inny powód dlaczego mnie zbanowano to to, że broniłem innego użytkownika, który został siłą uciszony po tym, jak słusznie zwrócił uwagę, że Denony na wyjściu cyfrowym zaniżają głośność sygnału o 6 dB i wyraził on swoją dezaprobatę dla tego (mnie też się we znaki dała ta Denonowska niedogodność, gdyż używam miksera z wejściami cyfrowymi).
Tyle. Specjalnie się zalogowałem, mimo, że porzuciłem to forum z wiadomych względów (tu o nich:
http://forum.denondj.pl/index.php?topic=812.0 ), żeby przynajmniej... powiedzieć czego się nowy DJ może tak naprawdę spodziewać po Denonie...