zakładając ten temat prosiłem o pomysły i uwagi nie o dyskusje nad tym co się komu w czyjś pomysłach podoba a co nie
Ceekay najwidoczniej tego nie przeczytał i zaczął dyskusje której po prostu tu nie potrzeba i nie ona miała byc celem tego tematu
Po pierwsze założyłeś temat z pomysłami co do 3700. Kilka poparłem a w jednym przypadku chciałem Ci powiedzieć że można skracać pokrętłem tyle!
Jak sam napisałem
„stylo ... kwestia gustu. mnie przekręcenie bardziej pasuje :)”
I do wyrażania swoich mam prawo., tak samo ja Ty (od tego jest to forum i nie tylko to :))
Sforumułowanie kluczowe w tym zdaniu to …”kwestia gustu”
Potem piszesz
bo na razie to wszyscy wyciągają wnioski że bredzisz z lekka
Ale jakoś nikt nie powiedział ani słowa na forum, więc jaki to argument?????
I teraz kolejna sprawa w tym kontekście.
podaj mi sposób na trafianie w bita kręcąc pokrętełkiem ok???
Jak Ci mam wytłumaczyć że ja trafiam, po prostu robie to w rytm i już.
Piszesz że łatwiej Ci przyciskając. Jak najbardziej to rozumiem i szanuję! Nie walczyłem z Tobą w swoich wypowiedziach że mój pomysł jest lepszy a Twój gorszy!!! I nie było moi celem udowadnianie Tobie moich racji.
Na dodatek powiem, że dopiero w momencie zainstalowania softu z numerkiem 1300 zabawa jak to sam określiłeś w swojej wypowiedzi, coś w stylu "lata to to coraz lepiej” z Autoloopami zaczęła się na maksa. Zaraz po zainstalowaniu softu Denony dopadł mój brat i bawił się nimi przez 15min a potem na imprezie też w niektórych piosenkach bawił się autoloopami i proszę uwierz mi zarówno On „świeżak” jak i ja kręciliśmy i było w rytm, we frazę, i nie było rozjazdów. Kończąc i podsumowując Ty lubisz przyciskać – OK., ja lubie kręcić i tyle w tym temacie!
Ale ponieważ od tego się zaczęło. W swoich wypowiedziach nie użyłem sformułowań obrażających Ciebie. Zresztą nawet Ty tym walczysz jak o proszę :
zacznij studiować język polski HANS
Jeśli chodzi Ci o pisownie to raczej Ty masz problem a nie ja... czytac potrafie wiec daruj sobie teksty o studiowaniu. Poza tym nie musze czytac wszystkiego zeby zobaczyć słowa głupi i pijany - i własnie zwróciłem Ci uwage zebys nie pisał w ten sposób i tyle.
mam spory problem z rozstrzygnięciem czy jest głupi czy pijany
To jest Twój problem i powinieneś zachować to dla siebie.
Ktoś inny zwraca Ci uwagę, i jaka jest Twoja reakcja .. taka sama jak innych forach, ja wiedziałem o jednym jak widać jest ich więcej
Stylo nie pisz komuś ze jest głupi albo pijany - przesadzasz kolego.
Na żółtym forum dostałes bana na czarnym tez dostałes chyba bana, na "winylowi" forumowicze nawet małą ankiete zrobili delikatnie sugerując ze troche mają Ciebie dosyć ---> byc moze twój jezyk powoduje to ze na kilku forach stało sie to co sie stało
@pedro
Naprawdę jestem dorosłym:):) I tak też się zachowuje. Ale słowa i zachowanie powszechnie przyjęte jako obraźliwe, nie mogą być tolerowane i przemilczane. Tu chodzi o godność osoby. Dlatego wiem że każdy zareagował by podobnie. I też reagują się na podobne teksty na innych forach. A uwierz mi jestem bardzo częstym gościem innych for, i nigdy od ponad roku nie spotkało mnie takie zachowanie i takie słowa. Ktoś może być w błędzie merytorycznym i jeżeli zrozumie że jednak jest inaczej to z godnością przyjmuje wiedzę i kulturalnie dziękuje drugiemu użytkownikowi.