Nie wiadomo kiedy będzie, pracują juz długo.
@Kaminsky, mam inne zdanie.. serwis tego nie naprawi. Ostatnio wyczytałem że to wina plattera (silvio własnie tak napisał na drugim forum), i tak jak pisał Kobial wcześniej gdy Platter pracuje w trybie vinyl, i gdy dochodzą do niego wibracje wywołane przez głośniki, platter sie zatrzymuje. Pokazuje dokładnie pokazuje to filmik z tego wątku...
http://forum.denondj.pl/index.php?topic=880.0 kobial napisał
W klubach w których gram jest średnio głośno ale bas czasami tłucze ponieważ djka znajduje się w rogu sali ale nie uważam aby to była przyczyna
i ja obstaje właśnie że to jest ten problem. Gdy czytałem po kilka razy Watek "random stop issue" - którego już niestety nie ma... to własnie w ten sam sposób ludziska opisywali ten problem - tak jak rzekł Kobial.
Powtórzę rozwiązanie jest następujące: jeżeli grasz w klubie i dochodzą wibracje od głośników - to graj w trybe bend mode. Decki nie staną :)
Przeprowadziłem następujący test:
Dom: głośniki daleko i nie głośno - ale tak bym słyszał muzykę. W trybie i Vinyl i Bend decki nie stanęły a grały non stop przez kilka godzin.
Klub:głośniki blisko i głośno - decki staneły w trybie Vinyl Mode. W trybie Bend grały normalnie.
Klub: głośniki daleko basy dochodziły do konsoli - decki staneły w trybie Vinyl Mode
Klub: głośniki blisko ale nie głośno - decki nie staneły w trybie Vinyl Mode.
Kobial - poczekaj cierpliwie, tak samo jak ja czekam i inni posiadacze 3700, którym się to trafiło, a jest ich spory. W każdym bądź razie problem zgłoszony i pracują nad nim. :)
Głowa do góry, tryb bend mode tez jest super :)