Autor Wątek: tworzenie midi map - traktor pro 2  (Przeczytany 399 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ristoff

• Użytkownik
  • **
tworzenie midi map - traktor pro 2
« dnia: 08 Maj 2011, 17:10:23 »
Witam kolegów po fachu :)
czy jest tu ktoś kto mi powie jak się tworzy midi mapy naszych denonów (1200) tak żeby śmigały jako sterownik do TRAKTORA PRO 2

Offline Kaminsky

• Administrator
  • Człowiek DENON
    • Sklep.DenonDJ.pl
Odp: tworzenie midi map - traktor pro 2
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Maj 2011, 20:05:01 »
Witamy,

Po co od razu wyważać otwarte drzwi? Wystarczy pobrać gotowe mapy:
http://denondj.com/djsoftware/DNS1200tsi.zip

W paczce znajdziesz również instrukcję konfiguracji, chociaż akurat do Traktora PRO poprzedniej edycji, aczkolwiek konfiguracja nie różni się znacznie, w związku z czym nie powinieneś mieć z nią problemów.
Sklep.DenonDJ.pl
Nie udzielam porad poprzez Prywatną Wiadomość. To uderza w charakter i sens istnienia forum, które daje każdemu prawo do zadania pytań i poznania odpowiedzi na nie.

Offline blackmagic2020

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 09 Maj 2011, 18:44:13 »
mi żadne mapingi nie działały na moich denonach w traktor pro, ani traktor scratch pro (jako hybrid mode), tzn jeden cedek tylko działał, dwóch naraz mi sie nie udało uruchomic niestety, a próbowałem różnych rzeczy.

Offline Kaminsky

• Administrator
  • Człowiek DENON
    • Sklep.DenonDJ.pl
« Odpowiedź #3 dnia: 09 Maj 2011, 19:00:07 »
blackmagic2020: a zacząłeś od tego, żeby w drugim DENON'ie ustawić w PRESET'ach inny MIDI CH (domyślnie w jednym MIDI CH na 1, w drugim na 3)?
Sklep.DenonDJ.pl
Nie udzielam porad poprzez Prywatną Wiadomość. To uderza w charakter i sens istnienia forum, które daje każdemu prawo do zadania pytań i poznania odpowiedzi na nie.