Autor Wątek: Poważny problem ... JOG  (Przeczytany 127 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ristoff

• Użytkownik
  • **
Poważny problem ... JOG
« dnia: 19 Listopad 2011, 12:32:20 »
Panowie mam poważny problem
W jednym z moich denonów od nowości raz na kilka imprez zacinał mi się jog w sensie takim że podczas grania, przy dokręcaniu po prostu potrafił się zblokować i nie za bardzo chciał współpracować, ale wystarczyło go delikatnie poruszyć w przeciwną stronę niż zegar i działał dalej bez  zarzutów ... DO WCZORAJSZEJ IMPREZY :(
Wczoraj w trakcie grania miałem znów taką sytuację i jak zwykle zrobiłem ten sam myk ale tym razem coś poszło inaczej i JOG całkowicie przestał reagować na kręcenie .... pomocy !!!

Czy ktoś wie co się mogło stać ?? czy da się to naprawić własnymi środkami czy konieczna jest wizyta w serwisie na którą nie bardzo mogę sobie pozwolić bo te odtwarzacze są mi potrzebne tydzień w tydzień ...

Z góry dzięki za podpowiedzi w rozwiązaniu tego problemu :/

Offline Kaminsky

• Administrator
  • Człowiek DENON
    • Sklep.DenonDJ.pl
Odp: Poważny problem ... JOG
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Listopad 2011, 13:30:00 »
Pozostaje serwis. W pierwszej kolejności skontaktuj się jednak z serwisem w celu ustalenia dogodnej daty wysyłki, tak aby odtwarzacz mógł wrócić do Ciebie jak najszybciej.
Sklep.DenonDJ.pl
Nie udzielam porad poprzez Prywatną Wiadomość. To uderza w charakter i sens istnienia forum, które daje każdemu prawo do zadania pytań i poznania odpowiedzi na nie.

Offline Ristoff

• Użytkownik
  • **
Odp: Poważny problem ... JOG
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Listopad 2011, 13:27:36 »
dobra temat nieaktualny .... playerek był już w krakowskim serwisie i mi go chłopaki elegancko zrobili tak więc wszystko śmiga ;)